Mengenai Kami

GLOBAL RICH merupakan sebuah syarikat yang menguruskan pinjaman peribadi yang terdiri lebih daripada 10 buah koperasi yang berdaftar di seluruh Malaysia. Syarikat GLOBAL RICH ditubuhkan pada tahun 2007 dan bertujuan untuk memberi khidmat nasihat mengenai perundingan kewangan khas bagi kakitangan kerajan, badan berkanun dan GLC sahaja. Pihak syarikat akan memberi khidmat terbaik dalam membantu pelanggan yang ingin membuat pinjaman peribadi samada bertujuan untuk mengecilkan potongan lama biro angkasa, untuk mendapatkan tunai bagi kegunaan kecemasan ataupun sekiranya ingin menutup pinjaman lama/overlap daripada bank atau institusi kewangan yang lain.

Kakitangan syarikat GLOBAL RICH merupakan perunding kewangan yang terlatih dan mempunyai komitmen yang tinggi dalam membantu menyelesaikan masalah pelanggan yang berkaitan dengan pinjaman peribadi.servis dan khidmat perundingan yang syarikat kami berikan adalah yang terbaik/telus dan PERCUMA.

Syarikat GLOBAL RICH memberi pilihan pembiayaan peribadi yang banyak mengikut kemahuan dan kepuasan hati pelanggan kerana pihak kami menguruskan pinjaman peribadi lebih daripada 10 buah koperasi iaitu seperti berikut:

(1) PINJAMAN NORMAL PACKAGE:
-YAYASAN IHSAN RAKYAT 
– PETRONESA SDN BHD
– UKHWAH
– KOPUTRI
– KOWAMAS
– YAYASAN PERLIS
– KOBETA
– KOSPEK
– COSHARE
– KOBENA
– KOSPEM
– MCCM-KOMANI

(2) PINJAMAN SPECIAL PACKAGE:
– KONSUMER
– BORNEO
– GIAT MAJU
– KOMUJA
– AID
– KOPMINDA

× Ada Pertanyaan? Klik Sini! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday